Skip to main content

Over ons

ExtraDochter

ExtraDochter is sinds 2012 actief in het aanbieden van persoonlijke zorg. Ed en Mérikke hebben beide een achtergrond als verpleegkundige en een ruime ervaring in de (wijk)zorg. Zij zagen een verschuiving in de werkzaamheden waarbij het belang van de cliënt ondergeschikt werd. Door een toenemende administratieve last en bemoeizucht van managers lag de focus niet langer op het welzijn van de cliënt maar het uitvoeren van handelingen. ExtraDochter is ontstaan om de cliënt weer op de eerste plaats te zetten. Niet door de medische handelingen over te nemen maar door het welzijn te vergroten.

Cliënten weer mens laten zijn. Dat is de reden waarom ExtraDochter bestaat.

Onze medewerkers

ExtraDochter beschikt over een team van ongeveer 10 vast medewerkers. Zij zijn actief als ExtraDochter of ExtraZoon leveren zorg bij één of meerdere cliënten. Zij beschikken allemaal over een ruime ervaring, hebben de benodigde cursussen gevolgd en beschikken allemaal over een VOG. 

ExtraDochter is lid van de AMVN

Als professionele zorgverlener is ExtraDochter een actief lid van de branche vereniging. De Aanvullende Mantelzorg Vereniging Nederland is de branchevereniging voor organisaties die professionele (betaalde) mantelzorgdiensten leverend aan particulieren. Landelijke en regionale leveranciers werken daarin samen aan kwaliteitsbevordering en belangenbehartiging. 

AMVN


Neem contact met ons op

Contact met ons

Persoonlijke zorg op maat. Dat is waar ExtraDochter voor staat. Dat merkt u aan alles. Dit start met een gesprek over hoe wij zorg voor u op maat kunnen maken. Daarvoor kunt u ons altijd bellen.

Mérikke van Ruijven

Mérikke van Ruijven

Ed Radstake

Ed Radstake