Skip to main content

Werken bij ExtraDochter

Werken

Werken als extra dochter of zoon

Wil je werken voor een organisatie waar de klant en een persoonlijke benadering te allen tijde centraal staat? Dan zit je bij ExtraDochter goed. Je bent sociaal, maakt makkelijk contact en hebt begrip voor mensen die zich niet helemaal meer zelf kunnen redden. Dat is precies waarom je als extra dochter of zoon geschikt bent om te werken met mensen die wat extra hulp nodig hebben. Mensen die wel op eigen benen kunnen staan maar je nodig hebben voor wat extra aandacht, aanspraak of kleine klusjes.

Dit kunnen senioren zijn die soms kampen met gezondheidsproblemen en achteruitgang van functies maar ook mensen die moeten herstellen van een operatie of om een andere reden het zelf even niet kunnen redden. Het is werk wat er echt toe doet, jouw werk voegt wat toe aan het leven van anderen!

Voor iedereen met een zorghart

Om te kunnen werken bij ons is geen specifieke opleiding nodig en het is mogelijk voor jong en oud. Het hebben van oog voor anderen en willen bijdragen aan het levensplezier van anderen zijn voor ons de belangrijkste criteria. 

Naast werk wat er toe doet bieden we een hoog salaris, zelfstandigheid en professionele ondersteuning. 

Medewerkers

Neem contact met ons op

Contact met ons

Persoonlijke zorg op maat. Dat is waar ExtraDochter voor staat. Dat merkt u aan alles. Dit start met een gesprek over hoe wij zorg voor u op maat kunnen maken. Daarvoor kunt u ons altijd bellen.

Mérikke van Ruijven

Mérikke van Ruijven

Ed Radstake

Ed Radstake