Over

ExtraDochter is een particuliere thuiszorgorganisatie (2012) die begeleiding aan huis, huishoudelijke hulp, lichte persoonlijke verzorging biedt. ExtraDochter biedt een zeer persoonlijke service en geeft mensen de zorg en ondersteuning die zij wensen en die we onze eigen ouders toewensen. Een persoonlijke intake, een zorgvuldige selectie van zorgverleners, zorg op maat, korte lijnen en een 24-uurs beschikbaarheid zijn kenmerkend voor onze klantgerichte instelling.

Particuliere zorg aan huis

Onze diensten stellen u of uw familielid in staat om in de eigen omgeving te blijven (wonen), terwijl er de juiste particuliere zorg en/of ondersteuning aan huis aanwezig is. Mensen voelen zich meestal beter in hun eigen omgeving en eigen sociale netwerk, en met onze dienst- en zorgverleners heeft u altijd de ondersteuning die er nodig is. Of het nu gaat om een gezelschap, erop uit gaan, huishoudelijke taken, verpleegkundige zorg of intensieve 24-uurs zorg.

Begeleiding en zorg op maat

ExtraDochter levert privé zorg aan huis. Dit betekent dat wij voor u klaar staan om een zorgplan op maat, precies zoals u dat wenst, op te stellen en in te regelen.