Skip to main content

Praktische informatie

Financiering

Financiering

Het inzetten van ExtraDochter is niet gratis. Gelukkig zijn er heel veel mogelijkheden om de kosten gedeeltelijk dan wel geheel vergoed te kunnen krijgen. In onderstaand overzicht zetten we de mogelijkheden op een rij.

Particuliere financiering

Als u particulier gebruik maakt van ExtraDochter kunt u de kosten gedeeltelijk aftrekken van de inkomstenbelasting. Onze dienstverlening valt onder de regeling uitbreiding gezinshulp. Op deze link treft u alle informatie vanuit de belastingdienst.

Vergoeding via het PGB

Mantelzorgondersteuning kan betaald worden vanuit het Persoons Gebonden Budget (PGB) als u een WLZ of WMO indicatie heeft. Als u een indicatie krijgt kunt u ervoor kiezen om de zorg zelf in te kopen. ExtraDochter levert dan deze zorg die u betaalt uit uw PGB. Soms is het mogelijk om rechstreeks met uw verzekeraar afspraken te maken over onze inzet.

Praktische informatie

Wat kunt u verwachten

De ondersteuning gaat bij ons ver en omvat alle begeleiding van ouderen die dat wensen. Zoekt u iemand om samen met u te genieten van de mooie dingen van het leven zoals samen naar het museum, een verre vriendin bezoeken, naar het theater of gewoon lekker samen naar de markt? Wij gaan met u mee! Of heeft u behoefte aan iemand die u helpt bij het huishouden, de administratie, gewoon een spelletje scrabble met u speelt? Of gaat het om lichte persoonlijke verzorging of ondersteuning in het huishouden? Maar ook ziekenhuis, huisarts en tandarts bezoek.

Alles is mogelijk en bespreekbaar: ExtraDochter is er namelijk voor u, in overleg met u zetten wij precies de begeleiding of verzorging in zoals het u het beste past!

Neem contact met ons op

Contact met ons

Persoonlijke zorg op maat. Dat is waar ExtraDochter voor staat. Dat merkt u aan alles. Dit start met een gesprek over hoe wij zorg voor u op maat kunnen maken. Daarvoor kunt u ons altijd bellen.

Mérikke van Ruijven

Mérikke van Ruijven

Ed Radstake

Ed Radstake