Skip to main content

Wat doen we?

Mantelzorg

Mantelzorg

ExtraDochter biedt begeleiding aan ouderen thuis en ondersteunt u, uw ouders of uw naasten in het dagelijks leven. Zodoende kunt u langer verantwoord en veilig thuis blijven wonen op een fijne manier. Het prettige van onze dienstverlening is dat u degene bent die aan het roer staat. U bepaalt hoeveel hulp u wilt, van wie u dit wilt, hoe vaak, hoelang en tenslotte hóe iets voor u gedaan wordt. U leidt gewoon uw leven zoals u dat altijd gewend was, maar dan met ondersteuning en zorg aan huis van ExtraDochter.

Persoonlijke verzorging

Persoonlijke begeleiding

ExtraDochter helpt u bij uw persoonlijke verzorging thuis en biedt daarmee niet alleen u maar ook uw mantelzorgers de juiste ondersteuning. Met onze particuliere zorg aan huis kunt u, óók met fysieke of mentale beperkingen, heel prettig en verantwoord zelfstandig uw leven blijven leiden.

  • Hulp bij wassen en aankleden
  • Voorbereiden van maaltijden
  • Verzorgen van uw huisdieren
  • Het halen van boodschappen/medicijnen
  • Onderhouden van sociale contacten
  • Plannen van dagelijkse activiteiten
Ondersteuning van mantelzorger

Ondersteuning van mantelzorger

Levert u zelf mantelzorg aan een naaste dan kunnen wij ons voorstellen dat dit intensief is. Met onze ondersteuning kunnen we de last verlichten. ExtraDochter neemt voor een aantal uren per week de zorg over. Er ontstaat ruimte voor u zelf en uw naaste krijgt onze persoonlijke aandacht.

Dementiezorg

Dementiezorg

We merken dat er veel ouderen met een (beginnende) vorm van dementie geconfronteerd worden. Maar het is heel mooi dat zij nog vaak lang thuis kunnen wonen samen met hun partner. Dat vraagt wel een intensieve verzorging / begeleiding omdat iemand met dementie tot wel 24 uur per dag zorg nodig heeft. Door gebruik te maken van ExtraDochter wordt de last lichter. Voor een aantal uren per week nemen wij de zorg over.

Thuiszorg

Aanvulling op Thuiszorg

De thuiszorg levert de medische verzorging en verpleging. Aanvullend is mantelzorg gewenst om geen patiënt aan huis te worden maar weer een gewoon gezellig leven te kunnen leiden. ExtraDochter biedt gezelschap, helpt bij de persoonlijke verzorging en verzorgt de huishoudelijke taken. Patiënten worden weer mens. ExtraDochter werkt nauw samen met alle thuiszorg organisaties in de regio.

Neem contact met ons op

Contact met ons

Persoonlijke zorg op maat. Dat is waar ExtraDochter voor staat. Dat merkt u aan alles. Dit start met een gesprek over hoe wij zorg voor u op maat kunnen maken. Daarvoor kunt u ons altijd bellen.

Mérikke van Ruijven

Mérikke van Ruijven

Ed Radstake

Ed Radstake