Werken als extra dochter of zoon

Wil je werken voor een organisatie waar de klant en een persoonlijke benadering te allen tijde centraal staat? Kun jij je identificeren met onze waarden en jezelf hierin herkennen? Dan zit je bij ExtraDochter goed. Je bent sociaal, maakt makkelijk contact en hebt begrip voor mensen die zich niet helemaal meer zelf kunnen redden. Dat is precies waarom je als extra dochter of zoon geschikt bent om te werken met mensen die wat extra hulp nodig hebben. Mensen die wel op eigen benen kunnen staan maar je nodig hebben voor wat extra aandacht, aanspraak of kleine klusjes. Dit kunnen senioren zijn die soms kampen met gezondheidsproblemen en achteruitgang van functies maar ook mensen die moeten herstellen van een operatie of om een andere reden het zelf even niet kunnen redden. Het is werk wat er echt toe doet, jouw werk voegt wat toe aan het leven van anderen!

Aanmelden

ExtraDochter werkt momenteel in de regio Gelderland en Overijssel. Goed om te weten wanneer je je bij ons wilt aanmelden. Wij werken met mensen op contract als met dienstverleners die werken onder de regeling ‘dienstverlening aan huis’. 

Verwachting

Wij zijn een leuke werkgever, met oog voor jou als individu. We gaan uit van jouw kracht en jouw verantwoordelijkheid.  Van jou als werknemer of dienstverlener verwachten we naast affiniteit met onze doelgroep, optimale inzet en een stuk flexibiliteit en betrouwbaarheid. Kun je je hier in vinden dan hebben wij een fantastische baan voor je.