Werken als extra dochter of zoon

Wil je werken voor een organisatie waar de klant en een persoonlijke benadering ten alle tijde centraal staat? Kun jij je identificeren met onze waarden en jezelf hierin herkennen? Dan zit je bij ExtraDochter goed. Je bent sociaal, maakt makkelijk contact en hebt begrip voor mensen die zich niet helemaal meer zelf kunnen redden. Dat is precies waarom je als extra dochter of zoon geschikt bent om te werken met mensen die wat extra hulp nodig hebben. Mensen die wel op eigen benen kunnen staan maar je nodig hebben voor wat extra aandacht, aanspraak of kleine klusjes. Dit kunnen senioren zijn die soms kampen met gezondheidsproblemen en achteruitgang van functies maar ook mensen die moeten herstellen van een operatie of om een andere reden het zelf even niet kunnen redden. Het is werk wat er echt toe doet, jouw werk voegt wat toe aan het leven van anderen!

Zelfstandigen zonder personeel

Ben je werkzaam als zzp-er in de zorg en wil je meer opdrachten? Schrijf je ook dan in bij ExtraDochter. Wij zijn altijd op zoek naar verpleegkundigen (BIG-geregistreerd) en verzorgenden en kunnen je bij potentiële geschikte cliënten voorstellen en bemiddelen.

Aanmelden

ExtraDochter werkt momenteel in de regio Gelderland en Overijssel. Goed om te weten wanneer je je bij ons wilt aanmelden. Wij werken zowel met zzp-ers als met dienstverleners die werken onder de regeling ‘dienstverlening aan huis’. Iedereen die voor ExtraDochter wil werken wordt door ons gescreend en dient een VOG (verklaring omtrent gedrag) te overleggen.