24 uurs zorg thuis

De meeste mensen willen het liefst zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen, autonomie en vrijheid zijn voor ons belangrijke waarden. ExtraDochter gelooft dat u dit het beste vindt in uw vertrouwde, veilige omgeving, thuis. Maar wat nu als u toch wat extra zorg en ondersteuning nodig heeft en alles niet meer vanzelf gaat? Dan biedt ExtraDochter uitkomst met 24 uurs zorg bij u thuis.

Begeleiding aan huis

Met begeleiding aan huis van ExtraDochter in de vorm van huishoudelijke hulp, begeleiding en gezelschap, verzorging en/of verpleging blijft zelfstandig wonen heel goed mogelijk. U kunt ExtraDochter inzetten van 24 uurs zorg thuis tot een paar uur per dag of per week. Samen met u gaan we op zoek naar de best mogelijke oplossing, elk mens maar ook elk moment vraagt immers om andere zorg of aandacht.

Particuliere 24 uurs zorg

De begeleiding aan huis van ExtraDochter is veelzijdig en wordt helemaal op uw wensen en behoeften afgestemd. Betrokken, deskundige en gemotiveerde medewerkers zetten zich dagelijks in om uw leven gemakkelijker en comfortabeler te maken en u de gewenste begeleiding aan huis te geven, juist op momenten dat u dat nodig heeft. Met professionele 24 uurs particuliere zorg aan huis streven wij er samen met u naar dat u zo lang mogelijk zelfstandig kunt blijven wonen. Wij zijn pas tevreden als u thuis tevreden bent.